Home Laatste Nieuws Kraamkado & geboortecadeaus

Kraamkado & geboortecadeaus

2 minuten leestijd
Reacties uitgeschakeld voor Kraamkado & geboortecadeaus
0
1,737

Zodra je kindje is geboren wordt je vanaf het eerste moment overspoeld met gelukswensen en kadootjes. Harstikke leuk natuurlijk, er komen bergen met geboortekaarten binnen en meestal een heleboel van die lieve kleine kleertjes. Maar helaas vaak ook een heleboel dubbele artikelen of een overvloed van babykleding in dezelfde maat. Dat is natuurlijk zonde, want zeker de hele kleine maatjes is je baby zo uitgegroeid. Soms gaat maatje 50 & 56 maar een paar weken mee.

Het uitkiezen van een passend Kraamkado is voor de meeste mensen ook best wel een beetje moeilijk. babykleding is snel gevonden en de maat daar hoef je vaak ook niet over te twijfelen, dus vaak wordt die keuze al snel gemaakt. Maar toch is het ook leuk om een originele kadootjes te krijgen voor je baby.

Het is helemaal niet zo raar om een lijstje te maken met de kadootjes die je graag wilt hebben of spulletjes die je nog goed kunt gebruiken. Zo weten mensen snel wat ze kunnen kopen en waar en bovendien weten ze nog zeker ook dat je er blij mee zult zijn en dat hun kraamkado goed van pas komt. Zo zijn er veel websites zoals bijvoorbeeld lijstje.nl waar je een verlanglijstje kunt maken. Je kunt op het geboortekaartje een verwijziging maken naar het verlanglijstje. Dit kan heel klein, bijvoorbeeld een afbeelding van een kadootje met het webadres erbij. Heb je liever niet dat dit op het geboortekaartje gedrukt wordt? Maak dan losse briefjes die je erbij stopt. Of laat in dezelfde sfeer van het geboortekaartje visitekaartjes drukken, deze stop je ertussen.

Op zo’n online verlanglijstje plaats je heel gemakkelijk de kraamcadeaus die jij graag wilt hebben. Zo is het helemaal niet gek om bijvoorbeeld nog wat aankleding voor de babykamer te vragen. Leuke babykamer posters of een verzameling aan badschuim en fijne producten om je baby mee te verzorgen. Maar ook mag er best iets opstaan voor jezelf! Jij hebt immers ook een hele prestatie geleverd.

 

Laad meer artikelen
  • Bekkeninstabiliteit

    Een veel voorkomend fenomeen tijdens de zwangerschap is bekkeninstabiliteit. Wanneer de sp…
  • Goede voornemens na de zwangerschap

    Voor de ene persoon is het belangrijker dan de andere persoon, dat is absoluut niet erg wa…
  • Zwanger worden? Of ben je zwanger?

    Wil je graag zwanger worden? Of ben je het al? Dan gaat er de komende tijd heel veel veran…
Laad meer in Laatste Nieuws
Reacties zijn gesloten.

Bekijk ook

Bekkeninstabiliteit

Een veel voorkomend fenomeen tijdens de zwangerschap is bekkeninstabiliteit. Wanneer de sp…