Home Laatste Nieuws Zwangerschaps weetjes Waarom heb je Hydrofiele Luiers nodig?

Waarom heb je Hydrofiele Luiers nodig?

2 minuten leestijd
Reacties uitgeschakeld voor Waarom heb je Hydrofiele Luiers nodig?
0
1,695

coverVanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent komt er direct een heleboel op je af. Indien je gewenst zwanger bent, dingen waar je soms al een beetje op voorbereid bent. Indien het kindje zich onverwachts aandient, maar wel heel erg welkom is zijn er een heleboel zaken rondom de zwangerschap en baby die je nog moet uitzoeken. Bij mijn eerste zwangerschap was ik wel een beetje voorbereid, al vaak hadden we rondgezocht en rondgekeken. Maar eigenlijk waren er niet zo veel vrienden in de buurt met kleine kinderen. De praktische zaken zijn wij eerst gaan regelen, zo werd het kindje aangemeld bij de kinderopvang, want ik wilde wel blijven werken na de geboorte en ook hebben we de kraamzorg aangevraagd. Alles keurig op tijd, dit werd ons wel verteld door de omgeving. Vanuit de kraamzorg kwam toen de beruchte lijst voor de babyuitzet en daar stonden ze op.

Hydrofiel luiers & Hydrofiele Doeken

12 Hydrofiele luiers moesten we aanschaffen. Het eerste wat bij mij opkwam toen ik dat zag staan was: Wat zijn het? En waarom moet ik er zoveel hebben? We gaan toch gewoon weggooi luiers gebruiken voor onze baby? Inmiddels weet ik natuurlijk door en door waar je die hydrofiele doeken allemaal voor kunt gebruiken en hoe makkelijk ze eigenlijk zijn. Hydrofiele luiers gebruik je voor vele doeleinden, je gebruikt ze als handdoek om je baby mee af te drogen. De hydrofiele doeken zijn heerlijk zacht, flexibel, makkelijk te wassen en drogen heel snel. Ook leg je meestal een hydrofiele luier over het hoeslaken in het ledikant van je baby of in de reiswieg, zo kun je gemakkelijk iedere dag even een verschoning geven aan je kindje zonder dat je daar het hele bedje voor moet wassen.

Jollein Hydrofiele Multidoek

Tegenwoordig zijn hydrofiele luiers er in heel veel verschillende afmetingen, leuke printjes en vrolijke kleuren. Waar ik nog was aangewezen op de standaard luiers van de hema. Is er nu echt een kleurenpracht verkrijgbaar. Superleuk en handig natuurlijk! Neem bijvoorbeeld die Jollein Hydrofiele Multidoek heel handig om je kindje tegen de felle zon te beschermen in de zomer. Je legt zo’n grote hydrofiele doek net even wat makkelijker over de kinderwagen. Maar ook lekker als je baby net uit het badje komt. Hier kun je jouw kindje lekker inwikkelen en nog even zo lekker tegen je aan houden.

Hydrofiele luiers zijn bijna allemaal te wassen op 60 graden, waardoor je er zeker van bent dat ze altijd weer goed schoon worden. De gemiddelde moeder gebruikt wel 2 hydrofiele doeken per dag!

Laad meer artikelen
Laad meer in Zwangerschaps weetjes
Reacties zijn gesloten.

Bekijk ook

Bekkeninstabiliteit

Een veel voorkomend fenomeen tijdens de zwangerschap is bekkeninstabiliteit. Wanneer de sp…