Home Zwangerschaps Tips na de bevalling Welk merk gebruikte jij in de Babykamer?

Welk merk gebruikte jij in de Babykamer?

2 minuten leestijd
Reacties uitgeschakeld voor Welk merk gebruikte jij in de Babykamer?
0
1,396

Als je eens een babykamer hebt ingericht en je er dus in verdiept hebt weet je het vast. De immens grote collectie van merken op babykamer en baby gebied. Als je er net mee begint, weet je al bijna niet meer waar je het zoeken moet. Natuurlijk zijn er een aantal hele grote aanbieders voor babykamer meubels en babykamer accessoires. Welk merk gebruikte jij eigenlijk?

Op babygebied zijn er natuurlijk een aantal grote babywarenhuizen die iedere zwangere mama wel bezoekt. Grote Baby warenhuizen, waarvan ik eigenlijk vind dat er overal wel een beetje hetzelfde aangeboden wordt. In Nederland zijn er natuurlijk een aantal grote populaire baby merken. Bijvoorbeeld Little Dutch, Jollein, Koeka en meer. Deze grote jongens vind je bijna altijd wel bij de grote baby warenhuizen.

Gelukkig is er nu ook een heleboel op het internet te vinden. Leuke en originele babykamer inspiratie met duidelijke foto’s, soms ook moodboards en uitleg. En soms zelfs lekker handig alvast met alle bijpassende babykamer accessoires erbij. Je hoeft hiervoor niet op pad en met je bolle buik een eind door zo’n warenhuis te sjokken. Want geloof me, voor mij was dit een hele opgaaf. Al vroeg in de zwangerschap lukte het sporten niet meer goed en werd lange stukken lopen steeds vermoeiender. Maar dit geldt natuurlijk niet voor iedere toekomstige moeder.

Babykamer Muurstickers

Iets was je heel makkelijk online kunt shoppen zijn muurstickers babykamer. Muurstickers zijn superhandig en leuk, je hoeft niet zelf te gaan behangen als je dit niet kunt. Je verft de muur gewoon in een leuk kleurtje en daarop plak je een mooie muursticker. Muurstickers zijn er tegenwoordig in een heleboel verschillende afbeeldingen en bij ieder thema is er wel iets te vinden. Het plakken van muurstickers is heel eenvoudig. De meeste stickers komen met een uitgebreide handleiding en soms zelfs een proefstickertje om even te proberen hoe het werkt. En wil je later de muursticker weer verwijderen zonder de muur te beschadigen? Dan kun je heel gemakkelijk de muursticker met een fohn even verwarmen, zo wordt de lijm wat vloeibaarder en laat deze gemakkelijk los van de muur.

Natuurlijk zijn wij nu heel erg benieuwd, wat jullie allemaal hadden in de babykamer? En welk merk was jouw favoriet toen je zwanger was van je kindje? Is dit ook het merk wat je uiteindelijk hebt neergezet of heb je toch voor iets anders gekozen?

 • Kinderkapstok om die lieve babykleertjes mee op te hangen!

  Ons oog viel bij Hippe Kamer enZo op de fijne collectie met babykamer haakjes. De leukste …
Laad meer artikelen
 • Omhoog Rollen

  Heb je inmiddels al enkele keren het afrollen geprobeerd en ging dit goed, dan kun je nu p…
 • Afrollen

  Na een dag of 5-7 kun je proberen van de hieronder beschreven oefening een dagelijkse gewo…
 • verstevigen van buik na bevalling

  Na dat je bevallen bent zal je buik zeer slap zijn. Heb je geen keizersnede gehad dan kun …
Laad meer in na de bevalling
Reacties zijn gesloten.

Bekijk ook

Bekkeninstabiliteit

Een veel voorkomend fenomeen tijdens de zwangerschap is bekkeninstabiliteit. Wanneer de sp…